TUOTTEET JA PALVELUT

TUTKIMUSPALVELUT

Suunnittelemme kaikki tarvitsemanne tutkimukset, mittaukset, valvonnat ja varmistukset toiveidenne mukaan. Olemme erikoistuneet fysikaalisiin mittauksiin, mutta tunnemme myös ihmistieteiden kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset menetelmät. Osaamme mallintaa monimutkaisia ilmiöitä.

SUUNNITTELUPALVELUT

Erikoisalamme on tutkimusinfrastruktuurien tieteellisen toiminnan suunnittelu.

Osaamme käyttää erilaista säteilyä ja suojata siltä. Voimme suunnitella ja rakentaa teille äärimmäisen tehokkaan säteilysuojan ja toimittaa kaikkein herkimmän säteilymittarin, kaikille tunnetuille säteilyille. Erityisesti osaamme suojautua kosmisia säteitä vastaan ja käyttää kosmisia säteitä ympäristön tutkimiseen ja kolmiulotteiseen kartoitukseen.

Teemme selvityksiä ja esisuunnitelmia pienistä kohteista maailman suurimpaan maanalaiseen ydinvoimalaan.

JOHTAMISEN KEHITTÄMINEN

Kehitämme organisaatioita ja organisaatioiden johtamista. Laadimme strategioita. Tarjoamme johtamiskonsultointia kaikille tasoille. 

KOULUTUSPALVELUT

Järjestämme täsmäkoulutusta, muun muassa johtamisen, organisaatiotieteen, fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelyn, teknologian ja filosofian aloilta. Meiltä saat niin yksittäiset luennot kuin kokonaiset koulutustilaisuudet.

INNOVAATIOPALVELUT

Olemme innovaatioiden johtamisen asiantuntijoita. Keksimme puolestanne uusia ideoita tai järjestämme luovuustapahtumia.

LAKIASIAINPALVELUT

Välitämme lakiasiainpalveluita. Erikoisalamme on Perun ja Latinalaisen Amerikan laki ja kauppa.

KÄÄNNÖSPALVELUT

Teemme helppoja ja vaativia käännöstöitä, esimerkiksi suomi-espanja. Myös tieteelliset ja juridiset asiakirjat (ei virallisia käännöksiä)

JOHTAMIS-, HALLINTO- JA VASTUUPALVELUT

Olemme valmiita johtamaan julkista tai yksityistä organisaatiota.

Voimme ottaa projektinne hallinnoitavaksemme. Mitä haastavampi sitä parempi. Laadimme myös projektisuunnitelmia ja -hakemuksia.

Olemme vastuun ammattilaisia. Vastaamme mistä vain, varmasti, täydellä luottamuksella.

Järjestämme kokouksia, konferensseja ja muita tilaisuuksia.